Количка

 x 
Количката е празна

Новини

SELMASH PLOVDIV Ltd.

 

 

Company dealing with trading of spare parts for agricultural machinery, seek proven partners in this sector for business.

 

Дефиле на младото вино 2013

22 - 24 ноември 2013

 Старинен  Пловдив
Дефиле на младото вино 2013

Заповядайте на „Дефиле на младото вино" 22- 24 ноември в Стария град на Пловдив!

 

Международна изложба „Agritechnica - 2013” в Хановер

 

 

 

 

 

 

 

 

Международната изложба “Agritechnica” обединява земеделски производители от цял свят.

На международното изложение “Agritechnica”, което ще се проведе в Хановер от 12 до 16 ноември 2013 г., се очакват повече от 2700  изложители от около 50 страни от целия свят. Повече информация за събитието на: www.agritechnica.com

ARGO Tractors представи предпремиерно новите серии Landini за 2014 г.

Италианската компания ARGO Tractors – производител на добре познатите в България трактори Landini, представи последните новости при машините си за 2014 г. на мащабен форум за журналисти в Аудитория Паганини в Парма, Италия, на който бе поканен екип на Фермер.БГ. Представянето бе последвано и от световна среща на дилърите на бранда, в която взе участие и екип на Оптиком ООД – изключителен представител на Landini за българския пазар.

Гостите бяха посрещнати от разположените пред залата модели Landini5-110H, 5-110D High Clearance (с висок просвет), Landforce 125 (за пазари извън Европа), както и по-късно откритите с атрактивна церемония и танци на акробати нови трактори от сериитеLandini6 и 7, които ще бъдат показани и на предстоящото изложение Агритехника в Германия през ноември.

 

Прочети още: ARGO Tractors представи предпремиерно новите серии Landini за 2014 г.

Joomla templates by Joomlashine

Този сайт използва "бисквитки" с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Виж нашата политика за поверителност за повече подробности.