Количка

 x 
Количката е празна

HomeПравила и условия

Правила и условия

Условия за ползване

Общи положения

1.       Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между  Търговеца  и Потребителите (клиентите), които ползват елетронния магазин  tractor-selmash.com(собственост на СЕЛМАШ ПЛОВДИВ ООД) за покупка на стоки.

2.       Клиентът на електронния магазин/ физическо или  юридическо лице/може да разглежда и да поръчва обявените стоки на електронния  магазин- tractor-selmash.com

3.       Продуктите, които се намират на интернет страницата на / tractor-selmash.com / не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на  СЕЛМАШ ПЛОВДИВ ООД.

4.       С натискане на бутона –ПОРЪЧКА  , потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

5.       С натискане на бутона –ПОРЪЧКА  ,потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в поръчката. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен.

6.       Идентифициране на потребителя/клиента при  направената от него  поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на tractor-selmash.com, съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация.

7.       Заплащането в  електронния магазин се извършва по следния начин

- чрез наложен платеж, при получаване от куриера

 

8.       ТЪРГОВЕЦА си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

9.       Доставката на поръчаните артикули се извършва посредством куриерска фирма  в работни дни между 9.00 и 18.00 часа.

10.   Договорният език е български, а плащанията  ще  бъдат  извършвани   в   български левове  с ДДС.

 

ЦЕНИ

 

11.   ЦЕНИТЕ СА ПОСОЧЕНИ В БЪЛГАРСКИ ЛЕВА С ДДС !!!

12.   "СЕЛМАШ ПЛОВДИВ" ООД си запазва правото да променя цените на артикулите по всяко време.

13.   Общата стойност на поръчката включва сумата от цените на поръчаните артикули без  

 

цената на доставка.

 

14.   В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.

 

ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ

 

15.    ТЪРГОВЕЦЪТ предлага гаранционен документ на своите клиенти за дадена закупена стока, ако такъв документ е осигурен от производителя на стоката. В документа са описани: адрес и телефон на оторизираните сервизи на закупената стока гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители гаранционен срок на закупената от потребителя/клиента стока.

 

ДОСТАВКА

 

16.    Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

16а.  При връщане на стока доставките са за сметка на клиента във всички посоки .

17.    Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

17а. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.

При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

17б. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед,

Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

 

ЛИЧНИ ДАННИ

 

18.   ТЪРГОВЕЦА  гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. ТЪРГОВЕЦА  защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТЪРГОВЕЦА  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

18а.  ТЪРГОВЕЦА  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети  лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. ТЪРГОВЕЦА  е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

 

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

 

19.   "СЕЛМАШ ПЛОВДИВ" ООД си запазва правото  по всяко време да извършва промени в  Общите  условия. Извършените промени влизат  в  действие от момента на публикуването им на онлайн магазина tractor-selmash.com  и не се отнасят за потвърдени поръчки, сключени преди този момент.     - Цените на артикулите в ПРОМОЦИЯ, важат единствено и само при поръчка през електронния магазин.

 П

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

      Добре дошли в електронния  магазин на Селмаш Пловдив ООД , tractor-selmash.com.  Тук ще разберете как ние обработваме вашите лични данни като администратор, за целите на търговските ни отношения с Вас.                                                                                       От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни.                                                                                                                                Когато споделяте лични данни с нас, ние ги обработваме съгласно тази политика.                                        

       I. КОИ СМЕ НИЕ ?

Сайтът tractor-selmash.com е собственост на „СЕЛМАШ ПЛОВДИВ ООД”, ЕИК 202711689, адрес: гр. Пловдив, ЖК Тракия , бл.173 , тел. (+359 32) 396 548, имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Дружеството е отговорно за защита на личните данни, които споделяте с нас е администратор и обработва лични данни по смисъла на приложимото законодателство за защита на данните. Дружеството е назначило длъжностно лице по защита на данните.

Зачитането на Вашите лични данни е от основно значение за нас. Ние гарантираме, че защитата на личните Ви данни са осигурени.

      II. КАКВИ ДАННИ СЪБИРАМЕ НИЕ ?

  1. IP адрес и телефонен номер, в случай че потребителят е активирал опцията „Възстановяване на забравена парола чрез мобилен телефон“;
  2. Потребителско име, имейл адрес, име и фамилия, както и други лични данни, които не са задължителни за предоставяне от страна на потребителя при регистрация;
  3. Имейл адрес, както и данни за контакт – телефонен номер, регион на местоположение, адрес;

     III. РАЗКРИВАНЕ НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ

Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от вас продукт или на законоупълномощените лица.

 

 

 

 
 

НОВИНИ

Written on 09/01/2015, 15:42 by rosen
selmash-plovdiv-ltd     Company dealing with trading of spare parts for agricultural machinery, seek proven partners in this sector for business.  
Written on 06/11/2013, 13:39 by rosen
defile-na-mladoto-vino-2013 22 - 24 ноември 2013  Старинен  Пловдив Дефиле на младото вино 2013 Заповядайте на „Дефиле на младото вино" 22- 24 ноември в Стария град на...
Written on 16/10/2013, 14:38 by rosen
novost-e-100-nezavisimo-blokiranena-predniya-diferentzial                 Международната изложба “Agritechnica” обединява земеделски производители от цял свят. На международното изложение...
Joomla templates by Joomlashine

Този сайт използва "бисквитки" с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Виж нашата политика за поверителност за повече подробности.